Skip to content
Envo_karriere_mannesker_snakker_sammen

Karriere

Vi sier aldri nei til å komme i kontakt med «offensive» folk som tenker grønt og som er opptatt av smart teknologi.   
Tenker du som oss?

At verden trenger smartere og mer funksjonelle løsninger for å effektivisere energibruk i næringsbygg? At det er gøy å utvikle nye og smarte hardware- og softwareløsninger til glede for bedrifter innen ulike bransjer og sektorer?

Da har vi noe å snakke om!

Ledige stillinger


dummy_1280

Løsningsselger

Vi styrker vårt tekniske og komersielle team

Er du skikkelig interessert i miljø og fremtidens løsninger? Synes du IoT er spennende og motiverende? Liker du digitale og effektive løsninger og har du «passion»? Da bør du bli med oss i Envo og skape en fremtid hvor innovative, digitale teknologier gir bedre tilgang til mer effektiv energi.

Vi styrker nå vårt team gjennom ansettelsen av en Løsningsselger som vil få ansvar for vår ytterligere satsing på bærekraft og energioptimalisering. Stillingen er en nøkkelrolle i Envo og du vil få store muligheter til å bidra. Du må ha et brennende ønske om å skape gode kundeopplevelser og bidra til vår videre vekst og utvikling. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et lite, men dedikert team som jobber med mange spennende kunder og morgendagens teknologi.

Besøk Headvisor for mer informasjon og søknad


dummy_1280

Lead Developer / Senior Software utvikler

Vi styrker nå vårt utviklingsteam med flere kloke hoder og ser etter en lead utvikler til vårt team.

Som utvikler hos oss får du varierte og spennende oppgaver og vi ser derfor etter deg som har erfaring, kunnskap og interesse om Backend utvikling, arkitektur av IoT data pipeline med stor datamengde og/eller Data science og MLOps.

Som utvikler i Envo jobber du med å utvikle vårt eget økosystem som gjør næringsbygg og industrielle installasjoner smarte. På mange måter et Smarthus -system på industrielle steroider. Kort fortalt er det en systemløsning som består av fysiske IoT produkter som integrerer og automatiserer alle tekniske installasjoner i et næringsbygg. Data sendes til vår plattform og våre brukere kan overvåke og ta datadrevne beslutninger for å drifte, optimalisere og overvåke sine tekniske installasjoner optimalt.

Besøk Headvisor for mer informasjon og søknad