Skip to content
Envo_karriere_mannesker_snakker_sammen

Karriere

Vi sier aldri nei til å komme i kontakt med «offensive» folk som tenker grønt og som er opptatt av smart teknologi.   
Tenker du som oss?

At verden trenger smartere og mer funksjonelle løsninger for å effektivisere energibruk i næringsbygg? At det er gøy å utvikle nye og smarte hardware- og softwareløsninger til glede for bedrifter innen ulike bransjer og sektorer?

Da har vi noe å snakke om!

Ledige stillinger


dummy_1280

Lead Developer / Senior Software utvikler

Vi styrker nå vårt utviklingsteam og ser etter en lead utvikler til vårt team.

Som utvikler hos oss får du varierte og spennende oppgaver og vi ser derfor etter deg som har erfaring, kunnskap og interesse om Backend utvikling, arkitektur av IoT data pipeline med stor datamengde og/eller Data science og MLOps.

Som utvikler i Envo jobber du med å utvikle vårt eget økosystem som gjør næringsbygg og industrielle installasjoner smarte. På mange måter et Smarthus -system på industrielle steroider. Kort fortalt er det en systemløsning som består av fysiske IoT produkter som integrerer og automatiserer alle tekniske installasjoner i et næringsbygg. Data sendes til vår plattform og våre brukere kan overvåke og ta datadrevne beslutninger for å drifte, optimalisere og overvåke sine tekniske installasjoner optimalt.

Se detaljer og søk her

 


dummy_1280

Systemintegrator for smarte næringsbygg ved Remote Center

Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige smarte næringsbygg?

Envo opplever økt oppdragsmengde og søker flere dyktige medarbeidere til vårt Remote Center.

Som prosjektingeniør hos oss vil du jobbe i prosjekter som systemintegrator, problemløser og med et energifokus ved bruk av vår egen SaaS løsning og IoT produkter som gjør næringsbygg og industrielle installasjoner smarte.

Hos oss i Envo vil du bli del av et fremoverlent miljø med stor takhøyde. Teknologien utvikler vi in-house der du vil være en av premissgiverne vår egen utviklingsavdeling lytter til. Vi er engasjerte, dedikerte og nyskapende i et marked med store muligheter, og vi har plass til flere på laget!

Se detaljer og søk her

 


dummy_1280

Selger - IoT Smarte Bygg

Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige smarte næringsbygg?

Vi styrker vårt tekniske og kommersielle team.

Er du skikkelig interessert i miljø og fremtidens løsninger? Synes du IoT er spennende og motiverende? Liker du digitale og effektive løsninger og har du "passion"? Da bør du bli med oss i Envo og skape en fremtid hvor innovative, digitale teknologier gir bedre tilgang til mer effektiv energi.

Stillingen er en nøkkelrolle i Envo og du vil få store muligheter til å bidra. Du må ha et brennende ønske om å skape gode kundeopplevelser og bidra til vår videre vekst og utvikling. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et lite, men dedikert team som jobber med mange spennende kunder og morgendagens teknologi. 

Se detaljer og søk her