Skip to content
Med Envos løsninger kan alle bygg bli grønne

Smart kontroll

Spesialutviklede løsninger for flere bransjer.
Envo leverer komplette løsninger for automatisering, overvåking, styring og optimalisering av tekniske installasjoner. Løsningene gir smart kontroll i næringsbygg og en rekke ulike bransjer.
Full oversikt, komplett innsikt

Envos løsninger får de ulike sub-systemene i bygget til å snakke sammen.

Envo Edge Gateway er det digitale knutepunktet som samler inn og tilgjengeliggjør data fra alle tekniske installasjoner, uavhengig av leverandør. Envo Edge Gateway kobler bygget sikkert til Envos skytjenester Envo Portfolio Manager og Envo Management System og muliggjør automatisering etter behov.

Løsningene gjør det enkelt å hente ut ferdige rapporter og funksjoner for enkel kontroll av energiforbruk og driftssituasjon med avvikslogger. 

Bransjer


Visma bruker Envos løsninger i sitt bygg

Næringsbygg

Er du byggeier/utleier? Envos løsninger for energieffektivisering og automasjon gjør næringsbygget ditt mer attraktivt og lønnsomt.

Kiwi bruker Envo Sense i sine kjøledisker

Dagligvare & Horeca

Butikkdrift på kjedenivå eller driver du innen Horeca-markedet? Envos løsninger sørger for riktig energibruk, mindre varetap og godt inneklima i lokalene dine.

Overvåk sykehus og laboratoriers miljøparametre med Envo

Sykehus & laboratorier

Envos løsning for sykehus og laboratorier sikrer pålitelig og presis overvåking av alle viktige miljøparametere, et godt inneklima og stålkontroll på laboratorier og kjøleinstallasjoner.

Oppfyll mat- og prosessindustriens strenge krav med Envo

Mat- & prosessindustri

Mat- og prosessindustrien følger strenge krav. Våre løsninger sørger for riktig energibruk, mindre varetap og godt inneklima i lokalene dine.
Les mer