Skip to content

Ofte stilte spørsmål (FAQ)


Det er krevende å holde oversikt over alle tekniske installasjoner i bygget. Jeg trenger en løsning som kobler de ulike systemene og enhetene sammen.

Envos løsninger sørger for enkel og effektiv integrasjon opp mot eksisterende systemer og enheter i bygget. Vi sørger for at de ulike systemene og enhetene sys sammen til ett system.

Hvordan kan jeg utnytte systemene og teknologien som er i bygget i dag slik at jeg får et «smartere» og mer energieffektivt bygg?

Envos løsninger gir full oversikt over byggene dine slik at det blir enkelt å avdekke feil og ineffektive, energisløsende systemer.

Hvordan kan jeg være trygg på at bygget holder seg oppdatert over tid?

I tillegg til å gjøre bygget smart «her og nå», legger Envos teknologi til rette for nye tekniske utvidelser og verdiøkende oppdateringer i takt med at byggteknologien utvikler seg videre.

Jeg trenger en enkel løsning som ikke gir meg mer jobb og styr

Envos løsninger kjennetegnes av lav systemkompleksitet og er enkle å bruke! Vi sørger for at alle systemer kobles sammen og at systemdiagrammet blir enkelt. Vi følger deg tett opp slik at løsningene ikke bare blir installert og «forlatt».

Fortsatt ikke fått svar?

Ta kontakt så skal vi gjøre vårt ytterste for å svare på det du måtte lure på.